DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRETMENLER BİZİM EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ

ÖĞRETMENLER BİZİM EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ

Gülsuyu, 2016-2017 Emekli Öğretmenler ile bir araya geldi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Öğretmenevi Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Yakup Alptekin’in de katılım gösterdiği kahvaltılı program dün Gölcük Öğretmenevi’nde 2016-2017 dönemi emekliye ayrılan öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşti. Gülsuyu, bu buluşmanın amacının birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Gülsuyu, bu buluşmanın amacının birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da dile getirdi

Dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Yakup Alptekin ile birlikte Gölcük Öğretmenevi’nde 2016-2017 dönemi emekliye ayrılan öğretmenler ile bir araya gelerek kahvaltıda buluştu. Gülsuyu, bu buluşmanın amacının birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da dile getirdi. Gülsuyu, 2016-2017 dönemi emekliye ayrılan öğretmenler ile beraber sohbet edip konuşma fırsatı buldu ve bu dünyada öğretmenlerin çok büyük bir yerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Gülsuyu, “Toplumun liderler, önderler yetiştiren insanları oldunuz”

Gülsuyu, kahvaltıdan sonra 2016-2017 dönemi emekliye ayrılan öğretmenlere plaket takdim etmeden önce konuşma yaptı. Gülsuyu konuşmasında,“Kendisini mesleğine adamış, yaptıkları işin bedeli hiçbir maddi karşılığa sığmayacak olan, özveri, sabır ve hoşgörü sahibi değerli emekli öğretmenlerimiz. İlk önce hepinize bizlerle burada olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum. Sizler, sorumluluklarınızın farkında olarak ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için gecenizi gündüzünüze taktınız. Toplumun liderler, önderler yetiştiren insanları oldunuz. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri öğrencilerinize aktardınız. Onları bir yandan çağın gerektirdiği ilmi gelişme ve beceriye donatırken, bir yandan da milli ve manevi değerlerini öğrenmeleri için öğrencilerinize en güzel örnek oldunuz. Öğretmenlerimiz bizim en değerli haznemiz. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, Emekliye ayrılmış öğretmenlerimize de bundan sonraki yaşamlarında sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Plaket takdim edildi

Gülsuyu’nun konuşmalarından sonra 2016-2017 dönemi emekliye ayrılan öğretmenlere plaket takdiminin edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.