DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ölü Yunus Balığı karaya vurdu

Ölü Yunus Balığı karaya vurdu

Ölü Yunus Balığı karaya vurdu

Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde ölü bir Yunus Balığı karaya vurdu. Ölü Yunus Balığını gören vatandaşlar balığın etrafında toplandı ve üzüntülerini dile getirdiler.

Vatandaşlar hayvanlara olan katliamın son bulmasını istediklerini dile getirdiler

Geçtiğimiz günlerde Değirmendere Yüzbaşılar Sahili kıyısında vatandaşların dikkatini çeken bir olay meydana geldi. Deniz kıyısında vatandaşlar ölü bir yunus balığı ile karşı karşıya geldiler. Ölü Yunus Balığını gören vatandaşlar balığın etrafında toplanarak üzüntülerini dile getirdiler. Bu tür görüntüler ile karşı karşıya kalmaktan dolayı üzgün olduklarını belirten vatandaşlar hayvanların ölmemeleri için yetkililerin önlem almasını istediklerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.