DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖNCÜ VE ÖRNEK HİZMETLERİN KENTİ BAŞİSKELE’YE BİR DE “BORÇSUZ BELEDİYE” UNVANI

ÖNCÜ VE ÖRNEK HİZMETLERİN KENTİ BAŞİSKELE’YE BİR DE “BORÇSUZ BELEDİYE” UNVANI

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yine kendine yakışanı yaptı ve Başiskele Belediyesi’nin eski belediyelerden dahil kalmakta olan 25 milyon vergi borcunu temizleyerek adını borçsuz belediyeler listesine aldırdı.

ÖRNEK BELEDİYECİLİĞİ GÖRMEK İÇİN BAŞİSKELE’YE GELİN

Başkan Ayaz, göreve geldiği günden bu yana birçok öncü ve örnek projeyi kentine kazandırmanın yanı sıra, kente 7 Yıldızlı Kent marka değeri kazandırarak cazibe merkezi haline dönüştürdü. Bütün bunların yanı sıra bunca hizmeti ve çalışmayı büyük bir özveri ve gayretle kentine kazandıran Ayaz, ekipleriyle yaptığı çalışma kapsamında Başiskele Belediyesi’nin adını borçsuz belediyeler listesine aldırdı. Eski belde belediyeleri olan Yeniköy Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Bahçecik Belediyesi, Kullar Belediyesi, Yuvacık Belediyesi’nden ve Başiskele Belediyesi’nin de hizmet süresince kalan vergi borçlarını temizledi.

HİZMETLERİYLE ÖRNEK BAŞİSKELE YÖNETİMİYLE DE ÖRNEK

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yıllık vergi taksitlerinin 2. Taksidinin ödenmesinin ardından yazmış olduğu 30.11.2017 tarihli yazısına göre kurumun vergi borçlarının bulunmadığı kuruma bildirilmiş.

BAŞKAN AYAZ 25 MİLYONLUK VERGİ BORCUNU TEMİZLEDİ

Başkan Ayaz geçtiğimiz gün olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirerek, Kullar Mevkii, 137 ada 8 no.lu taşınmazın Maliye Hazinesinden iade alınması, 6183 sayılı Kanunun geçici 8.maddesi uyarınca Maliye Hazinesine bedelli devri ile ilgili teklif yazısını meclisten geçirdi ve büyük bir kamu yararı sağlayarak belediyelerin kalan vergi borçlarını temizlemiş oldu. Başkan Ayaz meclis toplantısında bu belgeleri tüm meclis üyeleriyle paylaştı. Başkan Ayaz’ı her zaman olduğu gibi şimdi de bu örnek belediyecilik anlayışı ve öngörüsünden dolayı tebrik ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.