DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SARIBAY, “89’DAKİ GİBİ BU ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMAMIZ LAZIM“

SARIBAY, “89’DAKİ GİBİ BU ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMAMIZ LAZIM“
20.12.2017
811
A+
A-

İl binası açılışına gelen Kılıçdaroğlu için yoğun program hazırlandı

SARIBAY, “89’DAKİ GİBİ BU ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMAMIZ LAZIM“

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. İl binasında gerçekleşen toplantıda Sarıbay, 23 Aralık Cumartesi günü yeni il binasının açılışına katılmak üzere ilimize gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programının detaylarını verdi. Toplantıya Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve İl Saymanı Naim Keskin de katıldı.

İL KONGREMİZ ŞENLİK HAVASINDA GERÇEKLEŞECEK

Kongre sürecinde olduklarını ve oldukça yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getirerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz  Sarıbay ”İlçe kongrelerini yapıyoruz. Sadece Karamürsel kongremiz kaldı. Gençlik Kolları ana kademe ve kadın kolları kongreleri kaldı. İl kongremiz ise 7 Ocak 2018’de gerçekleşecek. Kongremizin şenlik, düğün, şölen havasında olacağına inanıyorum. 22 Aralık tarihinde saat 10:00’da KYÖD’te il binamızın yapımında maddi destek olan 50 arkadaşımıza plakete vereceğiz” diye konuştu.

İL BİNASININ AÇILIŞI SAAT 15.00 DA

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun program detaylarını veren Sarıbay, “Genel başkanımızı 23 Aralık Cumartesi günü 10:30’da Yahya Kaptan gişelerde karşılayacağız ve Gölcük ilçesine geçeceğiz. Genel Başkanımız burada muhtarlara ve azalara seslenecek. 13:30’da KOTO’da oda üyeleriyle ve STK’larla bir araya gelecek. Saat 15:00’te ise İl binamızın açılışını yapacağız. İl binasının sokağını balonlarla süsleyeceğiz. Sokağa kürsü koyacağız. Genel başkanımız halka seslenecek” dedi.

KİMSEYE DELEGE TALEBİM OLMADI

Eşi Av. Nurdan Sarıbay’ın Başiskele ilçesinde delege yazılmadı haberine cevap veren Sarıbay, “Ne benim eşim ne de birisi için ilçe başkanlarına şunu delege yazar mısınız? Şeklinde talebim olmadı. Kesinlikle benim bulunduğum Başiskele ilçesinde Sarıbay ailesine bir hareket olduğu aklımdan geçmedi. Ben istesem beni kırmaz yazarlardı. Ama böyle bir talebim olmadı. Ben orada ki örgüte ‘adaylığıma izin veriyor musunuz?’ dedim ‘evet’ dediler” ifadelerini kullandı.

OBJEKTİF DAVRANILMALI

İl başkanları toplantısına 2 ay ara veren Sarıbay, yeniden masaya dönecek misiniz? sorusuna yanıt vererek “Daha önce toplantı için tutanak tutun dedim. Yeni bir parti kuruluyor, masaya davet edilmemesi konusunda görüş bildirildi. Objektif olarak davranılmadı. Benim partilim toplantılara katılmama sıcak bakmıyordu. Bu yüzden ara verdim. Dönüp dönmeyeceğime daha karar vereceğim” dedi. İl Başkanları ile arasında bir sıkıntı olmadığını söyleyen  Sarıbay, hem 23 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan parti binası açılışına hem de 7 Ocak’ta yapılacak olan il kongresine 7 siyasi parti il başkanlarını davet ettiğini belirtti.

BÜYÜK DÜŞÜNMEMİZ LAZIM

7 Ocak tarihinde yapılacak olan il kongresi için iddialı açıklamalarda bulunan Sarıbay, “Benim bu partide daha yapacak çok işlerim var. Bu parti de daha önce gece kondu gibi binada oturuluyordu. Daha çok şeye ihtiyacımız var. Önümüzdeki dönem seçilirsem partiye bir araç sözüm var. Ne bina ne herhangi bir şey önemli değil. Büyük düşünmemiz lazım. Ben bu şehirde 13 belediye aldıran bir siyasi parti il başkanı olmak istiyorum. Birbirimize destek olmalıyız. Biz nasıl 1989 yılında bu şehri Sefa Sirmen döneminde ayağa kaldırdık. Yine aynısı yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.