DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sarıbay, “ Eğitim sistemini yapboz tahtasına çevirdiler”

Sarıbay, “ Eğitim sistemini yapboz tahtasına çevirdiler”

Türkiye genelinde 8 şubesi olan Safir Koleji yetkilileri Körfez İlçeye açacakları 9. Şubelerinin açılışı öncesi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ettiler.

HİÇBİR CEMAAT VE VAKIFLA BAĞIMLI DEĞİLİZ

Safir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar ve Halkla İlişkiler Direktörü Osman Gedik CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek körfez İlçesinde 9. Şubesini açacakları Safir Koleji hakkında bilgi verdiler. Kurum olarak hiçbir cemaate vakfa bağımlı olmadıklarının altını özellikle çizerek konuşmasına başlayan Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar, “Körfez, Derince bölgesinin eğitim kalitesini bir tık yükseltmeyi hedefliyoruz. Kocaeli’ne akademik ve sosyal anlamda kalite katmak amacındayız. Milli, yerli ve çalışkan bir nesil yetiştirmek için çaba sarfediyoruz” dedi. Körfez’de açacakları şube ile Türkiye genelinde 9. Şube olacaklarını dile getiren Çuhadar, “Okulumuz 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçecek. “ diye konuştu.

HER GELEN BAKAN YENİ BİR EĞİTİM SİSTEMİ GETİRİYOR

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Başarı çizgisine baktığımızda Kocaeli eğitim noktasında bayağı geride. Eğitim kalitesi her geçen gün geriye gidiyor. Özel okullar bunu ticarete döktü. Bu çocuklar bizim. Eğriye eğri, doğruya doğru diyen, çalışkan bir nesil istiyoruz. İnsanların en çok fedakarlık gösterdiği şeydir çocukları. Ekonomisini zorlayarak çocuğuna en iyi eğitimi verdirmek ister. En çok önem vermemiz gereken şey eğitim ama ne yazık ki ülkemizde eğitim sistemi yapboz tahtasına döndü. Son 15 yıldır 6 bakan değişti. Her gelen bakan da yeni bir sistem getirdi. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar “ dedi. Sarıbay son olarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.