DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Satır Başı Kitap Kulübü’nden örnek etkinlik

Satır Başı Kitap Kulübü’nden örnek etkinlik

Satır Başı Kitap Kulübü’nden örnek etkinlik

ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUDULAR

Geçtiğimiz Pazartesi günü Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve öğrencilere sürpriz hediyeler dağıttılar.

Öğrenciler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler

Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları, Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı geçtiğimiz Pazartesi günü anasınıfı öğrencilerine kitap okudular ve sürpriz hediyelerde bulundular. Mutlu Çocuklar Anasınıfını ziyaret eden Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan ve Nagihan Özdil ile Erva Özel Eğitim Kurumu Öğretmeni ve kulüp üyesi Birgül Ayhan, Anasınıfı öğrencileri ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Öğrencilere sürpriz hediyeler hazırlandı

Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan ve Nagihan Özdil ile Erva Özel Eğitim Kurumu Öğretmeni ve kulüp üyesi Birgül Ayhan ilk önce kendilerini öğrencilere tanıtarak başladılar. Gölcük Satırbaşı Kitap Kulübü Hocaları Dilek Özen Ceylan konuşmasında, “Bu Anasınıfı’nda öğrenim gören oğlum Deniz ile birlikte bu güzel kitapları sizler için seçtik. Ve sizler için de çok güzel hediyeler hazırladık. Umarım sizler için hazırladığımız sürpriz hediyeleri beğenirsiniz.

Günün anısına hep beraber fotoğraf çekildiler

Ceylan’ın konuşmasından sonra öğrencilere kitap okundu ve kitap okunduktan sonra öğrencilerin kitapla ilgili merak ettikleri soruları sorup cevaplarını aldılar. Daha sonra Ömer Seyfettin Ortaokulu Mutlu Çocuklar Anasınıfı öğrencilerine sürpriz hediyeleri dağıtıldı. Öğrenciler ise hediyelerden ötürü teşekkürlerini ilettiler ve son olarak bu günün anısına hep beraber fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.