DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SATIR KEBAPÇISI AÇILDI

SATIR KEBAPÇISI AÇILDI

Kebap severlerin doğru adresi

SATIR KEBAPÇISI AÇILDI

İlçemizde  Merkez Mahallesi, Anıtpark İçi, Kapalı Otopark üstü adresinde yer alan Satır Kebapçısı Gölcüklülerin hizmetine girdi. Gerçek Adana kebabını tatmak isteyenler Satır Kebapçısına uğramadan karar vermesinler.

Kebabı anlatmaya tek satır yeter

Gölcük’te kebap severlerin yeni adresi olacak olan Satır Kebapçısı açılalı 15 gün olmasına rağmen olumlu tepkiler almaya başladı. Adana ve Urfa kebabını tamamen aslına uygun bir şekilde sunan Satır Kebapçısı adından daha çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Tamamen satır kıymasından hazırladıkları kebaplar ile oldukça iddialı olduklarını ifade eden işletme sahipleri, “Hedefimiz kalıcı olmaktır” dediler. Adana ve Urfa lezzetini Gölcüklülerle buluşturan Satır Kebapçısı “Kebabı anlatmaya tek satır yeter” sloganı ile tüm kebap severleri bekliyor.

Altun, “Gölcük’te kebap dendiği zaman Satır Kebapçısı ilk akla gelecek”

Adanalı bir ustanın yetiştirdiği işletme sahibi Davut Altun Gölcük’te iddialı olduklarını dile getirdi. Her şeyi usulüne göre hazırladıkları ifade eden Satır Kebapçısı İşletmecisi Davut Altun, “ Gölcük’te kebap severlere yepyeni bir hizmet sunmak istedik. Satır kebapçısı ile 9 Aralık’ta hizmete başladık. Hizmete girdiğimiz günden beri müşterilerimiz çok memnun olduklarını dile getiriyorlar ve “ Gölcük’te böyle bir mekana ihtiyaç vardı. Anadolu lezzetini ayağımıza getirdiniz” diyerek bize teşekkür ediyorlar. Kebabımızın bu kadar lezzetli olması ve beğenilmesinin nedeni eti tamamen satır yani zırh ile çekmemizden kaynaklanıyor. Çünkü satır etin suyunun kendi içinde kalmasını sağladığı için kebap daha lezzetli oluyor.  Adanalı bir ustadan kebap yapmayı öğrendiğim için işin tüm sırlarını biliyorum. Mesela biz Adana kebabının yanında kesinlikle bulgur pilavı ikram etmiyoruz. Çünkü Adana kebabı kültüründe bulgur pilavı diye bir şey yoktur. Biz bunu yerine  acılı ezme, çoban salatası, soğan salatası, yoğurt, közlenmiş domates ve biber, Adana’dan getirttiğimiz şalgam ve su ikram ediyoruz. Yani memleketinde nasılsa bizde de aynı şekilde servis yapılıyor. Tabi bu durum müşterilerimizi ayrıca memnun etti. Kebabımızda Balıkesir Kıvırcık ve Merinos kuzu etini kullanıyoruz. Kuyruk yağımız direk Adana’dan geliyor. Yine baharatlarımız ve Adana ve Urfa’dan geliyor. Şalgamı hususi olarak kendim gidip Adana Pozantı’dan aldım ve bundan sonra oradan gelecek. Biz bu işe girerken her şeyi layığı ile yapmak istedik. Bu nedenle de kebap konusunda Gölcük’te iddialıyız ve kebabımızı tatmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz. Gölcük’te kebap dendiği zaman Satır Kebapçısı ilk akla gelecek” dedi.

Tan, “Gölcük’te kalıcı olma hedefindeyiz”

Celal Tan, “ Gölcük’ün eski esnaflarındanım ve Satır Kebapçısı olarak hizmet sektörüne yeniden giriş yapmak istedik.  Satır Kebapçısı olarak Gölcük’te iddialıyız. Çünkü kebap çeşitlerimizin hepsi satır kıymasından yapıldığı için ve Balıkesir Kıvırcık ve Merinos kuzu etini kullandığımız için hem doğal hem de çok lezzetli oluyor. Gölcük’te kebap konusunda büyük bir boşluk vardı ve biz Satır Kebapçısı olarak bu boşluğu doldurmayı hedefledik. Daha açılalı 15 gün olmasına rağmen çok güzel tepkiler alıyoruz. Kebap çeşitlerimizin tadına bakanlar ya yeniden geliyorlar ya da en kısa zamanda yeniden geleceklerini belirtiyorlar. Ev ve iş yerlerine servis hizmetimiz olduğu için müşterilerimiz çok memnun kaldılar. Gölcük’te kalıcı olma hedefindeyiz. Bugüne kadar tek bir olumsuz tepki almadığımız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Biz bu yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Kalite ve hijyen bizim birinci kuralımız. Gölcüklü vatandaşları mutlaka kebaplarımızın tadına bakmaya bekliyoruz ve diyoruz ki kebabı anlatmaya tek satır yeter. Ev ve işyerlerine sipariş vermek isteyenler 414 64 64 nolu numaradan siparişlerini verebilirler. Ayrıca rezervasyon veya erken sipariş verdikleri zaman müşterilerimizi fazla bekletmeden en iyi hizmeti sunmak isteriz” dedi.

Satır Kebapçısında fiyatlar;

Adana, Urfa, kuzu ciğer ve et kavurma dürüm 8 Lira, kuzu şiş dürüm 10 Lira, tavuk şiş dürüm 7 lira, Satır karışık kebap 40 Lira, Satır Adana kebap ve Satır Urfa kebap 18 Lira, Satır sac kavurma 17 Lira, kuzu şiş kebap 20 lira, kuzu ciğer şiş 17 lira, tavuk kanat 14 lira, tavuk şiş 14 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.