DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLMELİ

SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLMELİ

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin iktidardan istediği barajın düşürülmesi istemine neden sıcak bakmıyor sorusunu cevaplandırdı.

Çakır, “Barajların bir önemi kalmamıştır”

Başkan Çakır, “Türkiye’de şu anda temsili edilen partilerin söylemek istediklerini mecliste söylemeleri gerekiyor. Demokrasi bunu gerektiriyor. Genel Başkanımızın bu isteği de devamlı oluyor. Bundan sonra barajların aslında bir önemi kalmamıştır. Yüzde 50 + 1’dir. Bir milletvekili de olsa fazla sayınını artması önemlidir. Genel Başkanımızın bu isteği göz ardı edilmemeli. Bundan sonra baraj koymanın bir anlamı olmayacak. İktidar bu yöndeki inadını bırakmalıdır. Bizler ülkemizin yanında yer alan konuşmalar yapar, istekte bulunuruz. Bizi sadece ülkemiz ilgilendirir. Ülkemizin yararı olan her çalışmanın yanında oluruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.