DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sirmen, İl binasını çok beğendi

Sirmen, İl binasını çok beğendi

CHP’nin efsane belediye başkanı Sefa Sirmen, yeni il binasını ziyaret ederek tüm örgüte hayırlı olmasını diledi.

PARTİYE YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ

CHP eski Belediye Başkanı, eski Milletvekili Sefa Sirmen, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Yöneticileri Harun Yıldızlı ve Naim Keskin de yer aldı. Yeni il binasının hayırlı olmasını dileyen Sirmen, “Partimize yakışır, çok şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Sirmen, “ Çalışmalarınızı takip ediyor ve başarılı buluyorum. Kongre sürecinde olan partimizde bazı ilçelerimiz kongrelerini tamamladı. Yeni seçilen başkan ve yönetimlerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÇOK EMEK VERDİK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Partimize yakışır bir bina kazandırdığımızı düşünüyorum. Bu binanın alımında ve yapımında çok kişinin emeği var. Ben de tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Partiye yakışır bir kongre süreci geçirdiklerini belirten Sarıbay, “Hiçbir sıkıntı yaşamadan, demokratik bir şekilde kongrelerimiz gerçekleşiyor. Son olarak 7 Ocak 2018 Pazar günü de İl kongremizi gerçekleştirip süreci tamamlayacağız” diye konuştu. Sarıbay konuşmasının sonunda 23 Aralık Pazar il binasının açılışını gerçekleştireceklerini söyleyerek herkesi açılışa davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.