DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Suadiyespor son anda kurtardı

Suadiyespor son anda kurtardı

Süper Lig B Grubu’nda lider Sultan Orhanspor’u 2 puan geriden takip eden Suadiyespor, ligin ikinci yarısına de plasmanda Kandıra Belediyespor maçı ile start verdi.

Suadiyespor, 1-0 geride düştüğü maçta, son dakikada Aykut Şahin’in attığı golle 2-1 galip geldi. İlimtepe FK ile Kartepe Belediyespor arasındaki maçta 2-2 sona erdi.

Değirmenderespor, karşılaşmayı da 2-1 kazandı

Bu sezon kadrosunu önemli ölçüde yenileyen, Play-Off yarışı yapan Değirmenderespor, ligin ikinci yarısında ilk maçında zorlu Dilovası Belediyespor deplasmanındaydı. Maçın hemen başında 1-0 geride düşen Yeşil-Siyahlı ekip, Serhat’ın golü ile 1-1’lik eşitliği sağladı. İlk yarısı 1-1 biten maçta, ikinci yarıda Kamil ile öne geçen Değirmenderespor, karşılaşmayı da 2-1 kazandı, Play-Off iddiasını devam ettirdi. B Grubu’nun zirvesindeki Sultan Orhanspor, ilk yarıda 10 kişi kalan Tavşancılspor karşısında zor anlar yaşadı, galibiyete 78’de Hakan’ın golü ile ulaştı.

İlimtepe FK, yenilgiden son dakikada golü ile kurtuldu

Süper Lig’de bu sezona çok iyi başlayan, ligin ilk yarısını da 3’üncü sırada tamamlayan İlimtepe FK, sahasında konuk ettiği Kartepe Belediyespor karşısında yenilgiden son dakikada golü ile kurtuldu. Esentepe Stadı’nda oynanan maçta İlimtepe FK, Nihat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kartepe, ikinci yarıda İbrahim ve Emin’in attığı gollerle son dakikaya 2-1 önde girdi. 90’ıncı dakikada İlimtepe kazandığı penaltıyı Yasin ile gole çevirdi, maça 2-2’lik eşitlik geldi. Sırrıpaşa FK ise henüz 1’inci dakikada attığı golle 1937 Sekaspor’u 1-0 yendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.