DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE BİRİNCİLERİNDEN VALİ AKSOY’A ZİYARET

TÜRKİYE BİRİNCİLERİNDEN VALİ AKSOY’A ZİYARET

2018 yılı Nisan ayında Katar’da Dünya Arapça Münazara Yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Arapça Münazara dalında Türkiye birincisi Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Münazara Takım Öğrencileri, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Makamda gerçekleşen kabule;  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih Şenocak, Müdür Yardımcısı ve Münazara Koordinatörü Mehmet İnan, Okul Dernek Başkanı Şener İnce, Dernek üyesi Ayşe Gül, Okul Arapça Koordinatörü Esin Makaracı, Suriyeli Danışman Öğretmeni İman Summakieh, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Münazara Takım öğrencileri katıldılar.

Arapça Münazara dalında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Vali Aksoy’a Katar’da düzenlenecek olan yarışmanın içeriği, şartları  ve aşamaları hakkında bir süre bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye genelinde birinci olarak yurt dışında da Türkiye’yi temsil edecek olmalarından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy; İlk öncelikle kızlarımızı tebrik ediyorum. Okul müdürümüze, öğretmenlerimiz, dernek başkanımıza ve tabi ki onları destekleyen ailelerine teşekkür ediyoruz çünkü eğitimde başarının en önemli unsurlarından birisi de ailenin desteğidir. Ailelerin desteği en üst noktada olursa öğrencilerin de başarısı o derece daha üst noktalara doğru çıkar. Tabi ki okul yönetiminin, öğretmen arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin gayretleri de bunları tamamlayıcı unsurlarıdır. Bu yönüyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyen Vali Aksoy, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Münazara Takım Öğrencilerini tebrik ederek, nisan ayında yapılacak olan yarışmada ülkemize güzel bir neticeyle dönmüş olmaları temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.