DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Uçar, Başarılı erkeğin ‘ARKASI’ nı araştırıyor

Uçar, Başarılı erkeğin ‘ARKASI’ nı araştırıyor

Çıkarttığı kitabıyla adından söz ettiren Araştırmacı-Yazar Müge Uçar, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ile bir araya gelerek yeni kitabı adına araştırmalarını sürdürüyor.

Yazdığı ‘Mehmet Ali Paşa Kendi Kitabını Yazdı’ kitabıyla önemli bir çıkış yakalayan ve ülke genelinde adından söz ettiren Araştırmacı- Yazar Müge Uçar, çıkartmayı planladığı, Kocaeli’ye Kadın Eli Değecek- Kadının Sesi; Kocaeli’ isimli kitabı için çalışmalarını Kocaeli genelinde sürdürüyor. Seçilmiş kadınlar, bürokrat kadınlar, başarılı iş kadınları ve ev kadınlarıyla görüşmelerde bulunan Müge Uçar, aynı zamanda ‘Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır’ diyerek, başarılı erkeklerin eşleriyle de görüşmelerde bulunuyor.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ile bir araya gelen araştırmacı-Yazar Müge Uçar, ” Bir erkek bulunduğu konumda başarı çalışmalara imza atıyorsa, mutlak suretle onun arkasında çok güçlü biri vardır; işte o güçte bir bayandır; eşidir. Bizde bu düşünceyle hareket ederek, başarının arkasındaki hakiki güçlerle, yani kadınlarla görüşüyorum. Hazırlığını yapmış olduğum kitapta, bu başarılı erkeklerin arkasındaki güç olan kadınlarımıza yer vereceğim. Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş’ın hanımefendi eşleri Funda Altıntaş Hanım ile görüştük. Çok güzel bir görüşme oldu. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.