DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vatandaşlar kaldırımdaki deliğe kendilerince çözüm buldular

Vatandaşlar kaldırımdaki deliğe kendilerince çözüm buldular

Donanma Caddesi üzerinde meydana gelen delik yetkililer tarafından bir türlü sonuca ulaştırılamayınca vatandaşlar kendince bir çözüm buldular ve deliğin üstünü taşlarla kapatmaya çalıştılar.

Herhangi bir kaza olmaması için taşlarla örttüler

İlçemizin önemli caddelerinden olan Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde bulunan ve oldukça tehlikeli olduğu gözlerden kaçmayan delik bir türlü kapatılamayınca vatandaşlar kendilerince bir çözüm bulmaya çalışmışlar ve deliğin üstünü herhangi bir kaza olmaması için taşlarla örtmüşler. Geçtiğimiz aylarda da gazetemizde haberini yaptığımız ve tehlikeli olduğunu belirttiğimiz deliği çevredeki vatandaşlarda en kısa sürede onarılması gerektiğini dile getirdiler.

Vatandaşlar hasar gören yerin biran önce onarılmasını istiyor

Kendilerince çözüm bulan ve üstünü taşlarla kapatarak dikkat çekmeye çalışan vatandaşlar hasar gören bölgenin en kısa sürede yetkililer tarafından onarılması gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Uzun zamandır kaldırım üzerinde meydana gelen deliğin onarılmasını bekliyor. Gündüz hadi neyse de geceleri birinini ayağı içine girebilir ve sakatlanabilir. Bizde kendimizce biraz önlem almaya çalıştık ve taşlarla üstünü örttük. Böylelikle en azından kimsenin ayağı delikten içeri girmez. Tabi bizim bulduğumuz çözüm geçici bir çözüm ve yetkililerin hasar gören yerin biran önce onarmalarını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.