DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YARIM TON HAMSİ IZGARA

YARIM TON HAMSİ IZGARA
17.12.2017
1.290
A+
A-

Kastamonulular geleneksel Hamsi Festivalini gerçekleştirdi

YARIM TON HAMSİ IZGARA

Gölcük Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazım Al ve Yönetimi geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Hamsi Festivalini dün dernek binalarında yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Dernek binasında gerçekleştirilen 5. Izgara Hamsi Festivaline Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Vekili Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir, Siyasi parti temsilcileri, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Muhtarlar, Dernek üyeleri ve davetliler katılım sağladı.

Başkan Al, teşekkür etti

Gölcük Kastamonu Doğanyurt Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazım Al, Hamsi Festivali etkinliklerine katılanlara teşekkür ederken, şu sözleri dile getirdi: “Derneğimizin 5.sini gerçekleştirdiği Hamsi Festivalimize katılım sağlayan başta Sayın Belediye Başkanımıza,siz değerli siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarına ve değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün festivalimizde yarım tın hamsi ızgara yaptık. Festivalimize bundan sonra da devam etmek istiyoruz” dedi.

Ellibeş, “Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Değerli Kastamonulu hemşehrilerimizin bu güzel derneği örnek ve güzel etkinliklerini her sene gerçekleştirmeye devam ediyor. Siz değerli dostlarıma bizleri davetlerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.