DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeni yıl öncesi işyerleri denetlendi

Yeni yıl öncesi işyerleri denetlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni yıl öncesi işyeri denetimlerini sıklaştırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor. Rutin kontrollerin yanında yılbaşında yaşanacak yoğunluktan dolayı tüketicinin mağdur olmaması için işyerleri denetimden geçti. Zabıta Daire Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerinin ortaklaşa çalışmasıyla işyerleri sıkı denetime tabi tutuldu.

KUSURLU YİYECEKLER TOPLANDI

Yemek hizmeti veren restoranlarda yapılan denetimlerde ruhsat ve hijyen kurallarına dikkat edildi. Çalışma sırasında ekipler evrak kontrolleri de yaptı. Denetimlerde tespit edilen son kullanma tarihi geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el konuldu. İşyerlerine gerekli işlemler yapıldı.

 SAKLAMA KOŞULLARI İNCELENDİ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, denetimler sırasında içecekleri ve yiyecekleri kontrol etti. Yiyeceklerin saklama koşulları da incelendi. Uygun saklama koşullarına sahip olmayan ürünle toplandı. Denetimde menülerdeki fiyat listelerinin güncel olup olmadığı da kontrol edildi. Öte yandan yangın tüplerinin kullanma tarihleri de ekiplerce incelendi.

İŞYERLERİ 03.30’A KADAR AÇIK

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Encümeninin aldığı karar ile 31 Aralık 2017’yi 1 Ocak 2018’e bağlayan yılbaşı gecesi istirahat ve eğlence yerleri gece saat 03.30’a kadar açık kalabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.