DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YENİLENEN YOLLAR

YENİLENEN YOLLAR

2017 yılının bitmesine sayılı günler kala yatırım programları doğrultusunda yeni yol açma, yol bakım ve onarım çalışmaları ile beton yol yapım çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Parke yollar, kaldırımlar ve yeni sosyal donatı alanları ile Başiskele gelişmeye devam ediyor. Sürekli gelişen ve cazibe merkezi haline gelen, bu nedenle yeni konutların yapımı noktasında hızlı bir artış gözlenen Başiskele’de yeni yol açımı ve genişletme çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni İmar yollarının açıldığı, cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları da hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuluyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Mahallesi Buket Sokağın ikinci etabında yol genişletme çalışmalarını tamamlayarak beton yol çalışmasına başlayan ekipler Barbaros Mahallesi Bakış Sokağı betonla kaplamak için hazırlık yapıyor. Ayrıca yeni imar yolu açımlarından bir yenisi Yeşilkent Mahallesi Mezra Sokak ve Aksiyon Sokakta gerçekleşiyor.

 

YORUMLAR

  1. ssım özkan dedi ki:

    BU BAŞİSKELE BELEDIYESİ NEDEN HALK İÇİN ÇALIŞIYOR BLDYE BŞK AYAZ HERHALDE NORMAL BİRI DEĞİL GÖLCUK BLD BAŞKNI ELLİBEŞAKILLI ADAM HİÇ HİZMET ETMEDEN YATIP MAAŞINI ALIYOR HALK TA MEMNUN BİZLERDE APTALIZ YA GENE SEÇİME GİRSE ELLİBÉŞ GENE ALIR GOLCÜK HALKI APTAL YA NE YAPALIM HIZMETSIZ GÖLCÜĞE BÖYLE BAŞKANLSR YAKIŞIR AYAZI TEKRAR TEBRİK EDERİM.