DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yıldırım, gençleri dinledi

Yıldırım, gençleri dinledi

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Alikahya’da gençlerle yapılan buluşmaya katıldı, gençlerle sohbet edip fikirlerini dinledi.

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onları dinlemeye devam ediyor. Bu zamana kadar neredeyse her gün muhtar ve esnafları ziyaret eden Yıldırım, önceki gün de gençlerle bir araya geldi. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, ilçe yöneticisi Harun Arıcan, il yöneticisi Gökhan Ercan, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Ercan Umutlu ve Birol Sağlam ile partililerin de katıldığı programda Alikahyalı gençlerle bir araya gelindi.

“FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ”
Yaklaşık 150 gencin katıldığı programda Alikahya Mahallesi ve gençlerin sorunları konuşuldu. Selman Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Siz genç kardeşlerimizle burada olmaktan ve değerli fikirlerinizi dinlemekten mutluluk duyuyoruz. Gençler bu ülkenin geleceğidir. Sizleri dinlemek de bizlerin en önemli görevlerimizdendir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından gençlerle çay içip sohbet eden Yıldırım, onların fikirlerini de dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.