DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılmaz Çakıroğlu MHP İl Başkanı Ünlü ve Ekibini Tirvana’da bir araya getirdi

Yılmaz Çakıroğlu MHP İl Başkanı Ünlü ve Ekibini Tirvana’da bir araya getirdi

MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibini geçtiğimiz sabah Tirvana’da kahvaltıda ağırladı.

Çakıroğlu, ünlü ve ekibine teşekkür etti

Geçtiğimiz sabah MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibini Tirvana’da kahvaltıda ağırladı. Kahvaltı sonrası konuşma yapan MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, “Öncelikle sizleri burada ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyduğumu bilmenizi istiyorum. Bugünlerde birlik ve beraberlik içinde olmak ve bu birlik ve beraberlik içinde kalmaya devam edelim istiyorum. Amacımız birlik ve beraberlik. Hepinize burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü, “Tekrardan misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyorum”

Ardından konuşma yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP İl Disiplin Kurulu Başkanımızın da dediği gibi amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Birliktelik içinde olursak her şeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Tekrardan misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.