DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yolun karşısına geçen vatandaşlar araç sürücülerini zor durumda bırakıyor

Yolun karşısına geçen vatandaşlar araç sürücülerini zor durumda bırakıyor

Trafik ekiplerinin uyarılarına rağmen ilçemiz Mobil üzerinde bulunan geçitlerde yaya geçidi kullanılmıyor, birçok vatandaş ölümle burun buruna kalıyor ancak yine de canlarını hiçe saymaya devam ediyorlar.

D-130 Karayolu trafiğinde sorunlar bitmek bilmiyor

İlçemizde Mobil ışıklarında karşıdan karşıya geçişlerde yaya geçidinin kullanılmaması hem trafikte araç sürücülerini tehlikeye atıyor hem de yaya geçidini kullanmayan vatandaşlar için büyük risk oluşturmaya devam ediyor. Trafik Şube ekipleri vatandaşları uyarmalarına rağmen bazı vatandaşların bu uyarı ve ikazları dikkate almaması nedeniyle D-130 Karayolu trafiğinde olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar canlarını hiçe sayıyorlar

Yetkililer ise bu konuda vatandaşların daha hassas davranması gerektiğini hem kendi canları için hem de araç sürücüler için büyük bir önem taşıyor. Yaya geçidini kullanmayan vatandaşlara herhangi bir araç çarpması sonucunda araç sürücüsünün hatasının olmadığını önemle ifade ederken yaya yolu olan yerlerde yaya yolunu kullanmayan vatandaşın bu durumda suçlu olacağını özellikle dile getiriyor.

Araç sürücüleri, “Üst geçitleri kullanmayan vatandaşlarımız hem bizleri hem de kendilerinin canlarını hiç düşünmüyorlar”

Kurallara uymayan vatandaşlardan büyük sıkıntı çektiğini belirten araç sürücüleri,“ Yaya geçidi olmayan yerden geçerek bir de ışıklara aldırış etmeyen vatandaşlar bizleri zor durumda bırakıyor, araç sürücüsü de yayaya çarpmamak için aracını yavaşlatmak zorunda kalıyor bu da arkadan akıcı gelen trafiği olumsuz şekilde etkilemesine neden oluyor. Üst geçitleri kullanmayan vatandaşlarımız hem bizleri hem de kendilerinin canlarını hiç düşünmüyorlar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.