DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Zabıtan Konağı Törenle Açıldı

Zabıtan Konağı Törenle Açıldı

Doğan, Haramı Helali Bilerek Çalışıyoruz

Şimdiye kadar sadece şehir merkezinde değil köylere de kazandırılan mahalle konaklarından biri de Zabıtan Mahallesi’ne yapıldı.

Namık Kemal Caddesi üzerinde yaklaşık 800 bin lira harcanarak yaptırılan konağın açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, meclis üyeleri, STK temsilcileri, Zabıtan Mahalle Muhtarı İsmail Candan ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı. Törende mahalle konağı ile birlikte yaptırılan mescidin de açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Nesil Belediyecilik

Mehteran takımının da yer aldığı açılışta konuşan Başkan Doğan “sizler varsanız bizler varız. Sizler olmazsanız bizim hiçbir hükmümüz olmaz. Sizler varsınız ki, bu hizmetleri yapıyoruz. İzmit Belediyesi yeni nesil belediyecilik yapıyor. Temizlik, asfalt, kaldırım, çevre düzenlemesi gibi işleri zaten yapıyoruz. Sizlerin sosyal ihtiyaçlarınıza göre planlamalar yapıyoruz. Sizleri ablamız, kardeşimiz, anamız, babamız gibi görüp sevip hizmete de öyle koşuyoruz. Bunun sonucunda böylesine güzel hizmetler ortaya çıkıyor. İhtiyaçlarınız için sık sık anketler yapıp sizlerin ihtiyacınıza göre hizmetler yapıyoruz.

 Halkımız Konaklara Layık

Zabıtan halkımız da, Gökçeler’deki halkımız da konaklara layıktır. Yenişehir’de Yahyakaptan’da konaklara layıktır. Köylümüzde şehirlimizde, yediden yetmişe kadar, hangi siyasi görüşte olursa olsun herkes bizim için bir numaradır ve böylesine güzel konaklara layıktır. Her konağımızda kadınlarımız için kurs yerleri açıyoruz. Bizden yeter ki kurs isteyin, biz seve seve açmaya hazırız.

 Mütevazı Açılışlar

Yaptığımız hizmetleri gösterişten uzak mütevazı açılışlarla yapıyoruz. Eskiden tadilat gören yerler için bakanlar gelip çok büyük hizmet yapmış gibi açılışlar yapılırdı. Bizim derdimiz hizmet etmektedir. Şan şöhret peşinde değiliz, hoş bir seda bırakmaktır. Zabıtan’da da hoş bir seda bırakabilirsek bu bizim için en büyük mutluluktur.

 Birlik Beraberliğimizi Koruyalım

Herkes bizim kardeşimizdir. Yeter ki, birliğimiz beraberliğimizi koruyalım. İstiklal Marşımızı gür sesle özgürce okuyabiliyoruz. Filistin halkı, Suriye halkı ne yazık ki okuyamıyor. Arakanlı çocukların kaldığı kamplardan yeni geldim. Çok zor şartlarda yaşam savaşı veriyorlar. Özgürlükleri yok. Biz bugün buradaysak, güzel bir hizmeti açabiliyorsak bu, kahraman askerimiz, polisimiz, güvenlik görevlilerimiz sayesindedir. Allah ordumuza, askerimize, polisimize güç kuvvet versin. En zor şartlarda ülkemiz için görev yapan askerimiz ve polisimiz için ne kadar övünsek, gurur duysak azdır. Bayrak uğruna, ezanlar uğruna, vatan uğruna, cumhuriyetimiz, devletimiz uğruna şehitler veriyoruz, gaziler oluyor, vermeye de her zaman hazırız. Çok çalışmamız lazım, birlik beraberliğimizi korumalıyız. Ayrı gayri olmamalıyız. Milletin kuruşunu ziyan etmeden ülke için harcamalıyız. Ciğerimiz, kalbimiz Kudüs için yanıyor. Yeni bir Haçlı seferleri yapılıyor. Yüzyıllarca süren Haçlı seferleri bugün farklı şekilde yapılıyor.

 Mesaj Veriyorlar

Amerika’daki mahkemelerde ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Terör örgütleriyle ülkemize saldırıyorlar. Şimdi de bir başka haçlı seferiyle bizim için çok kutsal olan yerler için karar alıyorlar. Bu kararın anlamı “ayağınızı denk almazsanız, birlik beraberlik içinde olmazsanız Sultan Ahmet’i de alır, İstanbul’a da geliriz” demektir. Çocuklarımızın geleceği için birlik beraberlik içinde olup daha çok çalışıp, milletin kuruşunu ziyan etmeyeceğiz. Biz milletin kurşunu ziyan etmeden çalışıyoruz ki bu güzel hizmetler oluyor. Haramı helali bilerek gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da yaptığı konuşma “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a böylesine güzel hizmetler için teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından konak ve mescidin açılışı gerçekleştirildi.

Yaklaşık 644 metrekarelik bir alan üzerine 3 katlı olarak yaptırılan konağın zemin katında emekli odası, birinci katında İZMEK kurs odaları, ikinci katta öğrenciler için etüt odaları bulunuyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.