DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

4 KURUSIKI, 7 MERMİ ELE GEÇİRDİ

4 KURUSIKI, 7 MERMİ ELE GEÇİRDİ

Gölcük Emniyeti uygulamaları sürdürüyor

 

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekibi ve Yunus ekiplerinin ilçemizde belirli noktalarında yaptığı uygulamada 4 Kurusıkı, bir 6.35 lik, bir 9 mili metrelik tabanca ve 7 mermi ele geçirilirken, birde araması bulunan şahıs gözaltına alındı.

Göz açtırılmıyor

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Yunus Ekipleri Uygulamalara aralıksız devam ediyor. Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ve Yunus ekipleri ilçemizin belirli noktalarında ortaklaşa uygulama yaptılar. Yapılan uygulamalarda 4 Kurusıkı, bir 6.35 lik, bir 9 milimetrelik tabanca ve bu tabancaya ait 7 mermi ele geçirildi. Aynı zamanda Asayiş Büro Ekiplerinin Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği uygulamada araması bulunan K.Y. adlı bir şahısı gözaltına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan şahsın sorgulamasında kasten adam öldürme suçundan dosyasının bulunduğu belirlendi. K.Y polis sorgulamasının ardından Mahkemeye sevk edildi. K.Y. adlı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.