DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adnan Menderes İş Merkezi’nde PTT ATM’si onarıldı

Adnan Menderes İş Merkezi’nde PTT ATM’si onarıldı

İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan PTT ATM’sinin arızalı olması dikkatlerden kaçmıyordu. Vatandaşlar arızalı ATM’nin bir an önce onarılmasını istiyorlardı ve geçtiğimiz günlerde bu bozuk ATM onarıldı.

Vatandaşlar, “ATM’nin onarılması da bizlere büyük bir kolaylık sağladı”

Gölcük’te Adnan Menderes Merkezi’nde bulunan Postane ATM’sinin arızalanması vatandaşlara sıkıntı yaşatmaya devam ediyordu. Vatandaşlar, arızalı ATM’nin bir an önce onarılmasını istediklerini ifade edip duruyorlardı. Vatandaşlar, “PTT’nin ATM’si ne yazık ki birkaç aydır arızalıydı. Bu durum yüzünden işlemlerimizi Postane içerisinde yapıyor, bu da bize zaman kaybı yaşatmaya devam ediyordu. Bozuk ATM geçtiğimiz aylarda onarılarak tekrardan hizmet vermeye başladı. ATM’nin onarılması da bizlere büyük bir kolaylık sağladı” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.