DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AFRİN KANDİL OLMAYACAKTIR

AFRİN KANDİL OLMAYACAKTIR

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavaz, Afrin Operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaz, ‘Afrin Kandil olmayacaktır’ dedi.

Kavaz, açıklamasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da Samsun’dan başlatıp, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da son noktayı koyduğu Kurtuluş ve Bağımsızlık savaşımızın üzerinden yaklaşık 100 yıl geçmesine rağmen, devletimize, ulusal bütünlüğümüze ve onu var eden ordumuza karşı hain saldırılar, ihanetler ve tuzaklar sürekli var olmuştur. Suriye’de yaşanılan bugünkü durum da, bu saldırı ve ihanet zincirinin son halkasını oluşturmaktadır. Ordumuzun terör yuvalarına karşı giriştiği zeytin dalı harekâtının merkezinde yer alan AFRİN, PKK denen uyuşturucu ve terör baronlarının ileri karakolu durumundadır. Ulusal sınırlarımızın ve üniter yapımızın geleceğine yönelik büyük tehdit ve tehlike arz ettiği de kesindir. Bunun içindir ki her tür emperyalist dayatmalara, tehditlere ve provokasyonlara karşın, ordumuzla, devletimizle aynı düşüncede ve aynı saflarda yer aldığımız bilinmelidir.”

“Sivil can kayıpları, zaman sınırlaması, coğrafi derinlik gibi terör örgütlerine dolaylı destek niteliğindeki emperyalist ve terörist söylemlerin şiddetle karşısında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu harekâtın zamanını da sınırlarını da belirleyecek tek güç Sadece Türk Ordusudur.Gittikleri, ayak bastıkları her coğrafyayı kana, gözyaşına, acıya boğan ve müttefikleri terör örgütleri olan Amerika Birleşik Devletleri bu kritik süreçte de ülkemizi tehdit edecek kadar pervasızlaşmıştır. Vietnam’da, Japonya’da, Somali’de, Afganistan’da ve en son Irak’ta 1.500.000 – Suriye’de 600.000 in üzerinde sivil can kaybına neden olan ve de milyonlarca insanı mülteci durumuna düşüren işgalci, eli kanlı bu cunta devletinin, Afrin’de başlattığımız zeytin dalı harekâtı için söz söyleme hakkı yoktur.”

“Daha öncesinde Menbiç için verdikleri hiçbir sözü yerine getirmeyen ABD şimdi daha farklı yalan, oyalama ve sulandırma taktikleri sergilemektedir.30 yılı aşkın süredir, Ülkemizde yüksek boyutta can ve mal kaybına neden olan, Emperyalizmin kara gücü niteliğindeki onursuz ve işbirlikçi bu terör türevlerine karşı ordumuzun içeride veya dışarıda girişeceği her tür savaşta yanında olmamız varlık nedenlerimizdendir. Güney sınırlarımız boyunca Fırat’ın doğusunda veya batısında yuvalanmış terör kuşağının mutlaka ve mutlaka yarılması ve ABD’nin buralardan sökülüp atılması Nihai hedefimiz olmalıdır.Bu itibarla Ordumuzun zaferlerle dolu mazisine, yenilerinin eklenmesi en büyük dileğimizdir.”

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hasa KOTAN dedi ki:

    Sayın Başkan Ahmet KAVAZ’IN kahraman ordumuzla dayanışma niteliğinde ki bu yazısından dolayı kutlar aynı görüş ve düşünceleri paylaştığımızı bilmelerini isterim
    Hasan KOTAN