DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Gençlerden Yılbaşında Görevli Polislere Çay İkramı

AK Gençlerden Yılbaşında Görevli Polislere Çay İkramı

AK Gençlerden Yılbaşında Görevli Polislere Çay İkramı

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları üyeleri soğuk havada nöbet tutan polislere çay ikram edip yeni yılını kutladı.

Gölcük Gençlik Kolları üyeleri, yılın son gününe Gölcük’ün çeşitli noktalarında nöbet tutan polislerle beraber girdiler. Gençlik kolları üyeleri, soğuk havaya rağmen gece gündüz nöbet tutan güvenlik güçlerine çay ikram edip, onlarla sohbet ederek yeni yıl için iyi dileklerde bulundular.

“Onların yanında olduğumuzu göstermek istedik”

Dinini, vatanını koruyan polisleri ziyaret ederek her daim onların yanında olduklarını göstermek istediklerini ve yılbaşının sıradan bir gün olduğunu ifade eden AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, “Biz havada geyikle dolaşan Noel Baba’nın değil, karadan gemileri yürüten Fatih Sultan Mehmet Han’ın torunlarıyız, yeni miladi yıl ile Mekke’nin fethi beraber kutlanmaktadır. Bugün fetih ruhuna muhtaç bir haldeyiz. Mekke’nin fethinden sonra fetih durmamış bugüne kadar devam etmiştir ve devam ettirilmek durumundadır. Yılbaşı gecesi aslında sıradan bir gecedir. Müslümanlar için bir anlam ifade etmez. Hal böyle iken yılbaşı gecesi toplumsal bir isyan ve çılgınlık gecesi haline getirilmiştir. Aynı zamanda iğrenç bir yabancılaşma sergilenmektedir. Yılbaşı kutlama durumunda olan her insan kendi kendine sormalıdır. Ben Hristiyan mıyım Müslüman mıyım diye. Bu soruya cevap aramalı, hangisine benzediğine bakmalıdır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.