DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK PARTİ İZMİT İLÇE TEŞKİLATINDAN İSU’YA ZİYARET

AK PARTİ İZMİT İLÇE TEŞKİLATINDAN İSU’YA ZİYARET
07.01.2018
755
A+
A-

AK PARTİ İZMİT İLÇE TEŞKİLATINDAN İSU’YA ZİYARET

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile beraberindeki Ak Parti İzmit ilçe yöneticilerini makamında ağırladı.

Genel Müdür Ali Sağlık’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve beraberindeki İzmit ilçe teşkilatı Genel Müdür Ali Sağlık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İzmit ilçe teşkilatına teşekkür eden Genel Müdür Ali Sağlık, kurum olarak İzmit’te yapılan yatırımlar hakkında AK Parti İzmit ilçe Başkanı Hasan Ayaz ile bilgi alışverişinde bulundu. İzmit’in içme suyunda kayıp kaçak oranını düşürmek için şebeke scada sistemi yatırımı yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Ali Sağlık, çalışmaların tamamlanması ile birlikte yıllık 10 milyon m³ su tasarrufu sağlayacaklarını dile getirdi. İzmit İlçesinin doğusundaki mahallelerde içme suyu, atık su ve yağmur suyu altyapı yatırımlarını sürdürdüklerini de aktaran Genel Müdür Sağlık, bu yatırımlar ile birlikte İzmit’te altyapının dünya standartları seviyesine çıkarılacağını sözlerine ekledi.

Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden AK Parti İzmit ilçe Başkanı Ayaz, İSU’nun başarılı ve örnek bir kurum olduğunu, önemli yatırımlara imza attığını ifade ederek İSU’ya çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.