DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akçaray’la bugüne kadar 3 milyon 671 bin 160 yolcu taşındı

Akçaray’la bugüne kadar 3 milyon 671 bin 160 yolcu taşındı

Büyükşehir’in hizmete sunduğu Akçaray’da bir günde 30 bin 910 yolcu taşındı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren kartlı binişin başladığı Akçaray’da günlük ortalama 25 bin yolcu taşınıyor. Hızlı, ekonomik ve konforlu olmasından dolayı tercih edilen Akçaray’da bir günde en çok taşınan yolcu sayısı ise 30 bin 910’u buldu. Bu rakam 1 gündeki en yüksek yolcu taşıma sayısı olarak kaydedildi.

YOĞUN SAATLERDE 6 DAKİKADA BİR

Akçaray, en yoğun olan saatlerde 6 dakikada bir vatandaşlara hizmet veriyor. Bu saatlerde 10 araç ile seferler sürdürülüyor. Gün ortasında ise 10 ve 7 buçuk dakikada bir seferler yapılıyor. Böylece vatandaşlar duraklarda çok beklemeden gidecekleri yere konforlu bir şekilde ulaşım sağlıyor. Büyükşehir ekipleri Akçaray’da sıkışıklık yaşanmaması ve Kocaeli halkının daha rahat seyahat edebilmesi için yoğunluk yaşanan saat dilimlerinde ek sefer uygulaması gerçekleştiriyor. Ekipler yoğun saat dilimlerinde ise ek seferler koyarak sürenin 6 dakikaya indirilmesini sağlıyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.