DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Aksu, “Bu suçlamaları hak etmedim”

Aksu, “Bu suçlamaları hak etmedim”

Geçen hafta U-16 Ligi Play-Off maçında İzmit GB ile D.Birlikspor arasında oynanan karşılaşma gergin geçmişti.

D.Birlikspor yönetici Şaban Eraslan, maç içinde rakip takımı Teknik Sorumlusu Bülent Aksu’nu karşılaşmanın hakeminin daha önce D.Birlikspor’da futbolcu olduğunu belirttiğini ima etmiş, bunu ispata çağırmıştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bülent Aksu, kendisinin böyle bir iddiada bulunmadığını söyledi.

Bu açıklamaları doğrusu kendisine yakıştıramadım”
Bülent Aksu, Şaban Eraslan’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaların üzücü olduğunu belirterek, “Maçın hakeminin D.Birlikspor’da daha önce futbol oynadığına dair benim hiçbir açıklamam olmadı. Şaban Hocam, her halde bunu yanlış duymuş. Hele bu olayın stadın büfe işletmecisine götürdüğümün belirtilmesi ise daha da üzücüdür. Keşke Şaban Hocam, telefon açıp veya yüz yüze bu konuları görüşseydi. Basından haksız ithamlarda bulunması, kişiliğimi rencide etmiştir. Benim bir ismim var. İsmimle hitap etmesi daha saygılı olurdu. Bu açıklamaları doğrusu kendisine yakıştıramadım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.