DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Albay Burak Caddesindeki yol çöküntüleri sıkıntı yaratıyor

Albay Burak Caddesindeki yol çöküntüleri sıkıntı yaratıyor
15.01.2018
821
A+
A-

Albay Burak Caddesindeki yol çöküntüleri sıkıntı yaratıyor

İlçemizdeki sokak aralarında oluşan yollardaki çökmeler meydana geliyor. Vatandaşlar bu yol çöküntülerine karşı önlem alınmasını istiyorlar. Albay Burak Caddesinde de buna benzer bir görüntü gözlerden kaçmıyor.

Vatandaşlar, “En kısa sürede bu yol çöküntülerine bir çözüm bulunulması gerekiyor”

İlçemizin bazı sokak ve cadde aralarındaki sürücülerin kullandığı yollar da oluşan çökmeler araç sürücülerini ve vatandaşlara oldukça zor anlar yaşatıyor. Sürücüler ve vatandaşlar bu duruma bir an önce bir çözüm bulunulmasını istiyorlar. Albay Burak Caddesi üzerindeki bazı alanlarda oluşan yolun çökmesi dikkatlerden kaçmıyor. Yolun çöküntüden ötürü eğimli bir şekilde olması ise esnafları ve vatandaşları korkutmaya devam ediyor. Vatandaşlar,  “Gölcük’te birçok sokak ve caddede yollar çöküntüye uğruyor. Yollar muhtemelen ağır araç vasıtalarının bu yollardan geçmesiyle oluşabiliyor. Albay Burak Caddesi bu zamana kadar yolu ve mahallesi ile çok güzeldi. Bu durum bizleri çok endişelendiriyorlar. En kısa sürede bu yol çöküntülerine bir çözüm bulunulması gerekiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.