DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ALO EVLAT VE ÜZÜLMEZ UMRE´YE GİDİYOR

ALO EVLAT VE ÜZÜLMEZ UMRE´YE GİDİYOR

ALO EVLAT VE ÜZÜLMEZ UMRE´YE GİDİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı üstlenen ve sağlık durumu uygun olan Kartepeli büyüklerle birlikte Umre’ye gidiyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden biri olan Alo Evlat hattı birimi bakımını üstlendiği Kartepe’li büyüklerin Umre isteklerini yerine getiriyor. Yoğun programı içerisinde her fırsatta Kartepe’nin yaşayan tarihleriyle bir araya gelen Başkan Üzülmez, onların Umre isteklerini de dikkate alan önemli bir organizasyona imza atıyor.

20 GÜNLÜK UMRE

Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı yapılan ve yolculuk etmeye müsait olan 15 Kartepeliyi Umre’ye götürülüyor. Başkan Üzülmez’in önderliğinde oluşturulan kafilede 15 vatandaşın yanı sıra Alo Evlat Hattı ekibinden 5 personelde yaşlıların bakımı ve sorumluluğunu üstlenmek üzere görevli olarak yer alıyor. 02 Şubat tarihinde Cengiz Topel Havaalanından yola çıkacak olan kafile Mekke’ye gidecek. Mekke’de 16 gün kalacak olan kafile 4 gün Medine’de kaldıktan sonra yurda dönecek. Kafile kutsal topraklarda 20 gün kalacak. Umre’ye gidecek olan Kartepeli kafileye yolculuk öncesi oryantasyon eğitimi verildi.

ÜZÜLMEZ “EN BÜYÜK HAYALLERİ GERÇEK OLACAK”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “2016 yılında projemizi başlattığımız günden itibaren binden fazla insanımızın gönlüne dokunduk. Bir çoğunda bizzat kendimde yanlarında olmaya çalıştım ve gördüm ki hepsinin ortak ve en büyük arzusu Umre’ye gitmektir. Ama umutları yoktu. Hayal olduğunu düşünüyorlardı. Bir kıvılcım yetti. Şahsımın aracılığı ve değerli, hayırsever insanlarımızın katkıları ile bir hayali gerçeğe dönüştürüyoruz Allah’ın izniyle. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bende değerli büyüklerimiz için çok büyük bir adım olan Umre ibadetinde heyecan ve mutluluklarını bizzat yanlarında olarak paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.