DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başarılı Taekwondocular Başkan Ellibeş’i Ziyaret Etti

Başarılı Taekwondocular Başkan Ellibeş’i Ziyaret Etti

Türkiye Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Gölcük Belediyespor sporcusu Belya Nur Yılmaz 69 kg. Ali İmran Pustu 78 kg. da Türkiye 3.sü olarak ilçemize döndü. Ayağının tozuyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret eden başarılı tekvandocular desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Başkan Ellibeş, “Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren tekvandocuları başarılarından dolayı tebrik etti. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Gölcük Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Pustu, “Gölcük’ün ve Belediyemizin ismini sadece ülkemize değil, tüm dünyaya duyuruyoruz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in desteğiyle takımın performansının gün geçtikçe arttığını ifade eden Gölcük Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Zabit Pustu, Gölcük Belediyespor Kulübü olarak kendi alt yapımızda yetiştirdiğimiz sporcuların başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Gölcük’ün ve Belediyemizin ismini sadece ülkemize değil, tüm dünyaya duyuruyoruz. Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.