DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş Kurum ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Ellibeş Kurum ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri çerçevesinde Halk Bankası Gölcük Şubesini ve Değirmendere PTT Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ellibeş, görevine yeni başlayan Halk Bankası Gölcük Şube Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a görevinde başarılar diledi.

Ellibeş, yeni görevinde başarılar diledi

İlk olarak göreve yeni başlaması hasebiyle Halk Bankası müdiresini ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Ellibeş; “Öncelikle müdiremize yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Müdiremize hem iade-i ziyaret yapalım hem de kendisi ile ekonominin genel gidişatı ve banka sektörü ile alakalı istişare edelim istedik” dedi.

“Kurumlarımız Gölcük’ün değerli unsurlarıdır”

Başkan Ellibeş; “Gölcük, ekonomisi ile kültürel hayatıyla, sosyal hayatıyla, nüfusu itibariyle hareketli bir şehir dolayısıyla bu aktiviteyi arttıran önemli unsurlardan bir tanesinin gerek devlet bankalarının gerekse de özel bankaların olduğunu düşünüyorum” dedi.

Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler

Değirmendere’de yeni görevine başlaması ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulunan Bal’a iadeyi ziyarette bulunan Başkan Ellibeş, yeni görevinin kendisine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal ise Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şubelerine yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler.

Çiçek takdim etti

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.