DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş Sivritepe Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını İnceledi

Başkan Ellibeş Sivritepe Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını İnceledi
14.01.2018
833
A+
A-

Başkan Ellibeş Sivritepe Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını İnceledi

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları devam ediyor.

Başkan Ellibeş projeye büyük önem veriyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 3 ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi’nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin 2018 yılının sonunda bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.

İnşallah 2018 yılsonu itibariyle bu 541 konutlu projenin bitirilmesini hedefliyoruz

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Sivritepe Kentsel Dönüşüm alanında yaptığı açıklamada “Gölcük’teki Kentsel Dönüşüm Hızla devam etmekte. Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesinin kapsamında yapılmakta olan 541 konutun yer aldığı inşaatımız hızla devam etmekte. Sayın Başbakanımızın iştirakıyla temelini attığımız günden sonra yüklenici firmanın hızlı çalışmasıyla inşaatımızın önemli ölçüde ilerlediğini görmekteyiz. İnşallah 2018 yılsonu itibariyle bu 541 konutlu projenin bitirilmesini hedefliyoruz. Depremin üzerinden geçen 19 yıla yakın bir süre sonunda Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.