DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN YILDIRIM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILDIRIM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
21.01.2018
759
A+
A-

BAŞKAN YILDIRIM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

İlçede bulunan merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltılı toplantıda, Mahallelere yapılan hizmetler ve Muhtarların talepleri görüşüldü.

Mahallelerimize öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda hiçbir ayrım gözetmeden hizmet götürmeye çalışıyoruz, İlçemizin en ücra mahallesinde yaşayan vatandaşımızın bile beklenti ve taleplerini karşılamak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz diyen Başkan Yıldırım, bulunduğumuz makamlar sorumluluğu ağır olan makamlar, Eğer Karamürsel’in bir mahallesinde ihtiyaç sahibi, garip guruba, gece yatağına aç giren bir vatandaşım var ise bunun sorumluluğu ve vebali benim sırtımda. Fakat şunu bilin ki ben bu hesap verirken huzuru mahşerde bana bu vatandaşın derdini iletmeyen sizlerden şikayetçi olacağım. Sizler bizim gözümüz kulağımız olacaksınız. Vatandaşın derdini, sıkıntısını bizlere ileteceksiniz ki, bizler de bu sorunlara çözüm bulabilelim. Hamdolsun İlçemizde uyum içerisinde çalışan bir ekibiz, Her muhtarımız benim için ayrı ayrı çok kıymetli, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı uyum ve iletişim halinde çalışmaya devam etmeyi temenni ediyorum.’’ dedi. Mahalle muhtarları Düzenlenen programdan ve her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğundan dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.