DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu durakta ücretsiz askıda kıyafet var

Bu durakta ücretsiz askıda kıyafet var

İlçemizde birçok hayırsever farklı yollarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Son olarak ta Tabaş olarak bilinen 70710 İmam Hatip Lisesi Durağı’na hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahiplerinin alabilmeleri için kıyafetler asarak üstlerine “ İhtiyacınız varsa alabilirsiniz” notu bıraktılar.

Kıyafetleri kimlerin astığı bilinmiyor

İhtiyaç sahiplerine farklı yollar ile ulaşmaya çalışan hayırsever vatandaşlar son olarak ta ilçemizde bulunan 70710 İmam Hatip Lisesi Durağı’na üstüne ihtiyacınız varsa alabilirsin notları ile birlikte kıyafetler astılar. Durağa gelen vatandaşları önce şaşırtan ve daha sonrasında da mutlu eden davranış Gölcüklü vatandaşlardan da büyük takdir aldı. Durağın içine herhangi bir hasarı olmayan ve temiz kıyafetlerin asıldığını gören vatandaşlar, “ Senin yeter ki yardım etmek içinde olsun nasıl olmuş kime olmuş hiç önemli değil. Durağa geldiğimiz zaman böyle bir manzara ile karşılaşınca önce çok şaşırdık ama üstlerinde ki notu okuyunca da helal olsun dedik. Kimin astığını görmedik ama çok güzel düşünülmüş ve uygulanmış. Burada kimin yardım yaptığını alan bilmeyecek. Yardımı yapanda kimin aldığını bilmeyecek. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bu fikri bulanlara ve uygulayanlara teşekkür ederiz. O kadar ince düşünülmüş ki kıyafetlerin yanına poşet bile bırakılmış. Çok güzel bir uygulama olmuş, dileriz başka kişilere de örnek olur” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.