DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu Salonlar, 415 Bin Kişiye Hizmet Verdi

Bu Salonlar, 415 Bin Kişiye Hizmet Verdi

2017 yılında Körfez Belediyesi bünyesindeki tüm salon ve kültür merkezlerinde 673 program gerçekleştirilirken, 415 bin kişiye hizmet verildi.

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 2017 yılı verilerine ilçe genelindeki kültür merkezleri ve salonlarda 673 program gerçekleştirildi. Çok sayıda kültürel ve sosyal etkinliğin dışında vatandaşların en mutlu anlarının yaşandığı salonlarda 2017 yılında yaklaşık 415 bin kişiye hizmet verildi.

36 Bin Adet Sandalye

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, salonlardaki kültürel ve sosyal etkinlikler dışında; vatandaşların talepleri doğrultusunda cenaze, düğün ve dernek programlarında kullanılmak üzere toplam 36 bin adet sandalye, masa ve tabure hizmeti de verildiğini belirtti.

 Tek Tek Hayata Geçirildi

Körfez Belediyesi bünyesinde; Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Tütünçiftlik Kültür Merkezi, Yarımca Kültür Merkezi, Yukarı Hereke Kültür Merkezi, Hereke Kültür Merkezi, Kirazlıyalı Adnan Menderes Kültür Merkezi ve Sevindikli Kültür Merkezi yer alıyor. İlimtepe Kültür Merkezi’nin inşası ise devam ediyor.

DCIM100MEDIADJI_0038.JPG

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.