DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU SOKAKTA HAYAT VAR

BU SOKAKTA HAYAT VAR

Sanat Sokak’ta el sanatları görücüye çıkartmaya devam ediyorlar

Gölcük Belediyesi’nin Gölcüklü hanımlara hediye etmiş olduğu en güzel mekan olan Sanat Galerisi’nde yer alan sanat sokak kültür ve sanat anlamında birçok etkinliğe imza atılıyor. Sanat Sokak’ta Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi hanımlar kendi ürettikler el emeği göz nuru birbirinden güzel el sanatları görücüye çıkartmaya devam ediyorlar.

Her cuma stantlar açılıyor

Gölcük Belediye Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi hanımlar Sanat Galerisi’nde yer alan Sanat Sokak’ta birbirinden güzel el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri satmaya devam ediyorlar. Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi hanımlar Sanat Galeri açıldığı günden beri her cuma açtıkları sanat sokakta kendi ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine katkıda bulunuyorlar. Birbirinden güzel ve özel ürünlerin yer aldığı Sanat Sokak Gölcüklü hanımlarında en çok ziyaret ettiği mekan olmaya devam ediyor. Kadın dayanışmasının en güzel örneğinin yaşandığı Sanat Sokak’ta Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Hanımlarda ne kadar mutlu olduklarını ifade ettiler.

 Aylan, “Gölcüklü hanımlar oldukça ilgili ve biz burada olmaktan son derece memnunuz”

Ayten Aylan, “ Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 6 yıldır üyesiyim ve 6 yıldır Sanat Sokak’ta stant açıyorum. Standımda kendi tasarımım olan takı, flar ve örgü çeşitlerim bulunuyor. Gölcüklü hanımlar oldukça ilgili ve biz burada olmaktan son derece memnunuz. Bize bu desteği verdiği için Gölcük Belediyesi’ne ve Gölcük Kent Konseyi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Erol, “Üretmek ve ürettiğini satmak çok güzel”

 Hurican Erol, “ 9 yıldır Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin üyesiyim ve Sanat Sokak’ta stant açıyorum. Bende standımda örgü ve masa örtüsü modelleri satışı yapıyorum. Kendi ürettiğimiz ürünleri bu şekilde satışa sunmak çok güzel bir duydu. Üretmek ve ürettiğini satmak çok güzel. Bize bu imkanı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Çağlar, “Her Cuma stantlarımızı açmaya devam edeceğiz”

 Zuhal Çağlar, “ Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ilk üyelerindenim 15 yıldır stant açıyorum. Standımda masa örtüsü, flar, çanta, örgü modelleri ve birçok ürün mevcut. Uzun zamandır burada olduğum için her türlü el işini öğrenme fırsatım oldu. Gölcüklü hanımlarda bize çok güzel destek verdikleri için biz burada çok mutluyuz. Her Cuma stantlarımızı açmaya devam edeceğiz. Tüm Gölcüklü hanımları bekleriz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.