DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çalışanlara Moral Ziyaretleri

Çalışanlara Moral Ziyaretleri

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ile birlikte yılbaşı akşamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk Durak Gölcük Zabıtası

Yılbaşı ziyaretleri kapsamında ilk önce Gölcük Belediyesi Zabıta memurları ziyaret edilerek çay eşliğinde muhabbet edildi. Bir sıkıntının olmadığı bilgisi alındıktan sonra, Gölcük İtfaiyesi ve Devlet Hastanesi ziyaretleri yapıldı. Necati Çelik Devlet Hastanesi acil servisi ziyaret edilerek hastalar ile sohbet edildi. Ziyaretler kapsamında vatandaşın can ve mal güvenliğine yönelik bir sıkıntının olmadığı bilgisi alınarak, yılbaşının hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Polis Merkezleri Ziyaret Edildi

Hastane ziyareti sonrası Gölcük ve Değirmendere Polis Merkezleri ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde Başkan Ellibeş, Kaymakam Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz tarafından karşılandı.

Polislerin yeni yılını tek tek kutlayan protokol üyeleri, Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz’ın şahsında tüm emniyet teşkilatının yeni yılını tebrik ederek, sağlık, esenlik, mutluluk dilediler. Ayrıca zor bir görev yaptıklarını ve bu manada yürüttükleri bu meşakkatli görevlerinde kolaylıklar dilediler. Mobese merkezinde incelemelerde bulundular.

İlçe Jandarma Komutanlığı Ziyaret Edildi

Polis Merkezi ziyaretlerinin akabinde İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nda askeri personel tarafından karşılanıldı ve görevlerinde başarılar temennisinde bulunulan ziyarette, “Allah Milletimize, Memleketimize aydınlık günler vermesi temennisinde bulunuldu. Türk milletinin Mehmetçiği seven bir millet olduğu ve çok ulvi bir görev yaptıkları, bu manada da şehitlerimize rahmet geride kalanlara sabır, gazilerimize ise acil şifalar dileğinde bulunuldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.