DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Gençler Kaymakam Altıntaş’ı ziyaret etti

CHP Gençler Kaymakam Altıntaş’ı ziyaret etti

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yeni Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı geçtiğimiz gün makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

 CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın geçtiğimiz aylarda kongresi gerçekleşmişti ve tekrardan Güney Yılmaz Başkan seçilmişti. Geçtiğimiz gün Yeni Yönetimi ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak Yeni Yönetimini tanıttı ve yapacakları çalışmalar hakkında Kaymakam Altıntaş’ı bilgilendirdi.

 Altıntaş, “Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz”

Kaymakam Altıntaş, CHP İlçe Gençlik Kolları için şöyle konuştu: “Ülkemiz, bölgemiz ve Gölcük’ümüz için iyi işler çıkaracağınıza inanıyorum. Siz bu Türkiye’nin gençlerisiniz ve Gençlik Kolları adı altında güzel ve başarılı işler yapacağınızı umuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yılmaz, “2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ise konuşmasına şöyle devam etti, “Geçtiğimiz aylara bir kongremiz gerçekleşti ve sağ olsun arkadaşlarımız bana tekrardan güvenerek beni Başkan seçtiler. 2018 yılında olacak çalışmalarımızın başarılı bir şekilde sonuçlanacağından şüphem yok” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.