DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP İl’de görevlendirmeler yapıldı

CHP İl’de görevlendirmeler yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Kadın Kolları Kongresinde başkanlığı kaybeden Sevim Pekyörür toplantıda başkan ve yönetime veda etti. Toplantıda ayrıca İl Yönetim Kurulu görevlendirmeleri yapıldı.

PEKYÖRÜR VEDA ETTİ

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Kadın Kolları Kongresinde seçimi kaybeden Sevim Pekyörür, toplantıda beraber çalıştığı İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve İl Yönetim Kurulu üyelerine veda etti. Sizlerle birlikte acısıyla tatlısıyla iki yıl çalıştık diyen Sevim Pekyörür, “Zorlu bir iki yıl geçirdik. Güzel çalışmalara imza attık. Sizlerle bir aile gibiydik. Birlikte ağladık güldük, birlikte üzüldük sevindik. Bundan sonra da partim bana ne görev verirse her zaman hazırım “ dedi. Pekyörür’le baba-kız olarak çalıştıklarını dile getiren İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Partimizin daha iyi yerlere gelmesi için çok çalıştık. Görevden ayrılması demek partiden uzaklaşmak demek değildir. Verilen her görevi yapacağına eminim. Ben şahsında hem kendisine hem de birlikte çalıştığı yönetimine tüm emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Toplantıda İl Yönetim Kurulu görevlendirmeleri de yapıldı. Buna göre; İl Sekreteri Av. Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin, İl Eğitim Sekreteri Metin Düzgün, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, Gebze ve Dilovası İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer, Kartepe ve Başiskele İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, Derince ve Körfez İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Didem Turan, İzmit ve Kandıra İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Harun Yıldızlı, Darıca ve Çayırova İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Sancak, Gölcük ve Karamürsel İlçelerinin Parti Örgütleri ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sabriye Şahin, Seçim ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Berna Çetin, STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suca Omurca, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Ercan, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nilay Merttürk, Spor Kurulu ve Tanıtım Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Akar, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgi Dehmen ve İnsan ve Doğa Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Sarı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.