DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’li Kadınlar, Görme Engelliler Komisyonu’nu ziyaret etti

CHP’li Kadınlar, Görme Engelliler Komisyonu’nu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, geçtiğimiz gün, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay ve yönetimini ziyaret etti.

Çimen, “Biz her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız”

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen şu sözleri dile getirdi: “Görme engelliler için kaldırımlara çekilen, sarı ve kabartmalı bantlar maalesef işgal altında. Maalesef ki göremeyen vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmamız gerekirken, bu şekilde zorlaştırıyorlar. Görme engelli vatandaşlarımız için sarı bantlı yolların arttırılması ve onlar için yeni projeler yapılsa her şey engelli vatandaşlarımız için en kolayı ve en güzeli olur. Biz her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bunu çok net bir şekilde belirtmek istiyorum. Bugünde bu ziyaretimizde de bu konulara değinmek istedim. Teşekkür ediyorum” dedi.

Önerbay, “Biz böyle sorunlarla karşılaşmaya alıştık ama böyle olmuyor tabii ki”

Başkan Çimen’in konuşmasının ardından konuşma yapan Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay şu sözleri dile getirdi: “Biz engelsiz insanların karşısında daha mücadeleci daha dik durabilen toplumuz aslında. Onlar imkânlarına rağmen durabiliyorlar biz engellerimize rağmen körlüklerimize rağmen yürümememize rağmen koşuyoruz. Bir şeylere sahip olabilmek için mutlaka yürüyoruz ve başarıyoruz da. Biz dedik engelliyiz ama biz kendimizi engelli olarak görmüyoruz. Evet, sizin de dediğiniz gibi görme engelliler için kaldırımlara koyulan yol izlerine sürücüler araçlarını park ediyorlar. Tabi bunlar yanlış şeyler. Biz böyle sorunlarla karşılaşmaya alıştık ama böyle olmuyor tabii ki. Bu arada bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Bizleri düşünmeniz bizleri mutlu ediyor, tekrardan teşekkür ediyorum sağ olun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.