DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çocuk Oyunculardan muhteşem performans

Çocuk Oyunculardan muhteşem performans

 Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından geçen hafta startı verilen ‘8. Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar’ buluşmasında ikinci hafta 3 oyunla devam etti.

SAHNESİZ OYUNLAR ALKIŞI HAK EDİYOR

İlimizin tiyatro okulu olan Kocaeli Bölge Tiyatrosu, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8’ncisini gerçekleştirdiği, “Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar” festivali tüm hızıyla devam ediyor. Son haftayı giren festival kapsamında önceki gün üç oyun sahnelendi. Finalde ile Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin ve Tiyatro öğretmen ve ekibi birlikte seyircileri selamladı. Bilindiği gibi oyuncularının tamamı çocuk olan gösteriler Dolphin Alışveriş Merkezi’nde sahneleniyor.

‘BU’ ADLI GÖSTERİ

“Yer, Gök, Cadde, Sokak, Çarşı ve Pazar Tiyatro” sloganıyla gerçekleşen festivalin üçüncü gününde ilk olarak Grup Başaran gösteri yaptı. “Bu” adlı çalışmada; Orhan Fuat Bambal, Kayra Eymen Küçük, Melis Naz Avcı, Umut Ata Gürgün, Emir Gürsel, Emre Çınar Koçaktuz, Ömer Faruk Şimşek, İpek Su Erçil, Melissa Özmen, Demir mert Yılmaz ve Ünal Bulut Savaş sahne aldı.

ATEKNOMONOLOJİK”

İkinci oyunda ise “Grup Bütüncül” başarılı bir gösteriye imza attı. “Ateknomonolojik “ adlı gösteride; Betül Köseoğlu, Irmak Ada Yıldız, Neva Miray Kıcıman, Aysel Aleyna Gülhan, Irmak Çoban, Doğa Ünal, Ahmet Arda Öztürk, Naz Rüya Aygüç, Çağan Yılmaz, Nilüfer Kandemir, Aslı Yezda Han, Ela Erbay, Dila Elvin Akyıldız, Duru Köse, İpek Kara, Irmak Bayram ve Selim Eymen Esen yer aldı.

OTURUMUN DURUMU”

Günün son oyununda ise yine çok etkili bir oyun seyirciyle buluştu. “Grup Moment” tarafından “Oturumun Durumu” adlı gösteride; İpek Celep, Zihni Ege Yıldız, Asil Utku Kök, Mert Çizer, Mert Yılmaz, Anıl Gökçe, Barış Yiğit Ürker, Nehir Çelik, İrem Bilir, Gökhan Ay, Fatma Dora Sayan, Arda Oruç, Güven Asel Çapar, Azra Berkdemir, Elif Zorluer, Sude Hur ve Dilay Yağız performanslarıyla dikkat çekti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.