DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’ndaki mazgal kapakları hala tamamlanmadı

Cumhuriyet Parkı’ndaki mazgal kapakları hala tamamlanmadı
12.01.2018
730
A+
A-

Cumhuriyet Parkı’ndaki mazgal kapakları hala tamamlanmadı

İlçemizde vatandaşların Anıtpark’tan sonra gün içinde oldukça tercih ettikleri bir alan olan Cumhuriyet Parkı’ndaki bu ayrıntı dikkat çekmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Parkı’nda yer alan su kanalının mazgal kapaklarının büyük bir bölümünün olmaması hem kötü bir görüntü ortaya çıkarıyor hem de duyarsız vatandaşların çöplerini kanala atmasına neden oluyor.

Vatandaşlar, “Burada eksik mazgallara ne oldu bilmiyoruz”

İlçemizde vatandaşların Anıtpark’tan sonra gün içinde en çok tercih ettiği bir alan olan Cumhuriyet Parkı’nda yer alan su kanalının mazgallarının bir bölümünün olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Dikkatli vatandaşlar mazgalların ne olduğu konusunda merak duyarken, eksik mazgal kapaklarının tamamlanmasını istiyorlar. Vatandaşlar, “Burada eksik mazgallara ne oldu bilmiyoruz. Ama mazgal kapakları olmayınca çöplerini yerlere atmayı seven duyarsız vatandaşlarımız ve gençlerimiz çoğu zaman çöplerini bu kanala atıyor. Bu durum da tabi ki temizlik işçilerine büyük sıkıntı yaşatıyor. Bazı günlerde buradaki temizlik işçileri ile konuşuyoruz onlarda kanala atılan çöplerden şikâyetçi olduklarını söyleyip duruyorlar. Bizler bu yüzden eksik mazgalların yetkililer tarafından en kısa süre içerisinde tamamlanmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.