DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Dörtyol güzelleşmeye devam ediyor

Değirmendere Dörtyol güzelleşmeye devam ediyor

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere Dörtyol Mevkii Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çevre düzenlemesi ile güzelleşmeye devam ediyor.

Kocaeli genelinde 5. Kavşak Değirmendere’de yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan köprülü kavşak peyzaj çalışmasının 5 incisi Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde uygulanıyor. Dolamit taşı ve renkli yonga taşları ile güzelleşen kavşak Değirmendereli vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi.

100 ton dolamit taşı, 129 m3 renkli yonga 95 m3 ponza taşı kullanıldı

Değirmendere Dörtyol Mevkii’nde yapılan çalışmalarda 100 ton dolamit taşı kullanıldı. 5 farklı renk renkli yonga kullanılan kavşakta mor renginden 42 m3, turuncu renginden 26 m3, sarı renginden 25 m3, kırmızı renginden 12 m3, mavi renginden 24 m3 toplamda 129 m3 renkli yonga kullanıldı. Ayrıca kavşağın en dip kısımlarına da 95 m3 ponza taşı kullanıldı. Büyük bir kısmı bitirilen kavşak önümüzde ki günlerde tamamen bitmiş olması bekleniyor.

Değirmendere’nin güzelliğine güzellik katacak

Değirmendere’nin güzelliğine güzellik katacak olan köprülü kavşağı gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “ Dörtyol köprülü kavşağı yapıldığı günden beri alt kısmının düzenlenmesini bekliyorduk. Belediye ekipleri kavşağı o kadar güzel hale getirdiler ki beklediğimize değdi diye düşünüyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız döşenen taşlar ve renkli yongalar yüzünden üstüne basamayarak etrafından dolaşacağımız için zor olacak diye düşünüyorduk ama ekipler üstüne basmamızda bir sakıncası olmadığını söylediler. Bu bizi oldukça mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.