DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dilencilerin sayısı gittikçe artıyor

Dilencilerin sayısı gittikçe artıyor

İlçemizde sayıları bilinmeyen ve Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin yoğun çalışmasıyla birlikte büyük bir kısmı azalmış olsa da ilçemizin bulunan cadde ve sokaklarında dilencileri görmeye devam etmekteyiz.

Alışkın olduğumuz görüntüler vatandaşlar tarafından pes dedirtti

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekiplerinin aldığı önlemler sonrası sayıları her geçen gün azalmış olsa da ilçemizde bulunan cadde ve sokaklarda dilencileri görmeye devam etmekteyiz. İlçemiz Merkez Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde alışkın olduğumuz görüntüler vatandaşlar tarafından pes dedirtti. Dilencilerin çoğunun kadınlardan oluşması ve kucaklarında küçük bebeklerin olması da göz önünde bulundurulmaya devam ediyor. Gün içinde 1-2 saat uyuması gereken çocukların, dilencilerin kucaklarında bütün gün sersefil olması vatandaşlar ve esnafların gözlerinden kaçmadı.

Vatandaşlar, “Yetkililer artık bu duruma karşı kesin ve kesin bir çözüm bulmalı”

Vatandaşlar ve esnaflar bu konu ile ilgili şöyle konuştu, “İnsan gördüğü manzara karşısında ne yapacağını bilemeyecek vaziyete geliyor. Artık hangisine üzüleceğimizi şaşırıyoruz. İlçemizde Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin çabalarıyla dilenciler azalmış olsa bile belli yerlerde dilencilerle karşılaşmaya devam etmekteyiz. Bizler çocuklarımızı evlerimizde 1 – 2 saat zorla uyutmaya çalışırken sokakta gördüğümüz çocuklar kadınların kucağında gün boyunca sersefil oluyor. Yetkililer artık bu duruma karşı kesin ve kesin bir çözüm bulmalı” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.