DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ENGELLİLER İÇİN GÜLDÜR GÜLDÜR DİYECEK

ENGELLİLER İÇİN GÜLDÜR GÜLDÜR DİYECEK
07.01.2018
1.175
A+
A-

21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu bu sefer

ENGELLİLER İÇİN GÜLDÜR GÜLDÜR DİYECEK

Tamamı ev hanımlarından oluşan ve herhangi bir tiyatro eğitimleri olmadığı halde birbirinden güzel tiyatro oyunu sergileyen ve sergiledikleri oyunların gelirini derneklere bağışlayan 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu kulübü  bu seferde Gölcük Engelliler Derneği için Güldür Güldür Diyecek.

Hedef iki tane akülü araba

Kurulduğu günden beri sayısız oyun sergileyen ve sergiledikleri oyunların gelirlerini derneklere bağışlayan 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu  bu sefer de Gölcük Engelliler Derneği için sahneye çıkacaklar. 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Güldür Güldür oyunu ile elde ettiği Gölcük Engelliler Derneğine bağışlayacak. Hedef iki tane akülü araba alabilmek.

Oyun Şubat ayının ilk haftası

Geçtiğimiz gün Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gölcük Engelliler Dernek Başkanı ziyaret eden 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu  Başkanı Handan Özbay ve tiyatro oyuncusu Çağla Abanoz yapmak istedikleri yardım oyunu hakkında bilgi verdiler.  21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu  Başkanı Handan Özbay, “ Kurulduğumuz günden beri sergilediğimiz oyunlar ile birçok kuruluşa yardımda bulunduk. İstedik ki bir oyun da Gölcük Engelliler Derneği yararına yapalım. Bunu için eğer sizsinde izniniz olursa bir oyun sergilemek ve toplanan paranın da akülü araba alınması için derneğe bağışlamak istiyoruz.  Eğer izniniz olursa Şubat ayını ilk haftası Kazıklı Kervan Saray’da  biz oyunumuzu sergilemek istiyoruz” dedi.

Bat, “Bizi düşünerek böyle bir davranışta bulunmanız bizleri çok mutlu etti”

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, “ Öncelikle böyle bir yardım teklifiyle gelmeniz beni çok mutlu etti. Yapılacak olan oyun hem bizim hem de dernek üyesi engelli bireylerimiz için çok iyi olacaktır. Bizde dernek olarak gerekli tüm ayarlamaları yaparız. Şubat ayının ilk haftası bizim için şu anda uygun gözüküyor. Bizi düşünerek böyle bir davranışta bulunmanız bizleri çok mutlu etti. Dermek üyesi arkadaşlarım adına şimdiden çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.