DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ERGÜNEY’DEN ANLAMLI ZİYARET

ERGÜNEY’DEN ANLAMLI ZİYARET
14.01.2018
818
A+
A-

ERGÜNEY’DEN ANLAMLI ZİYARET

Toplumda farkındalığı artırmak amacıyla her yıl dünyada 7-14 Ocak tarihleri arası Beyaz Baston Körler Haftası olarak anılmaktadır.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney bu hafta kapsamında görme engelli çalışanları iş yerlerinde ziyaret etti. Kocaeli Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ziyarete, Hastane yönetimi de yer aldı.

Görme engelli personelleri çalışma alanlarında ziyaret eden Ergüney,  “Bu hafta görme engelliler haftası olması nedeniyle, hastanelerimizdeki görme engelli kardeşlerimizle sohbet ediyoruz. Aslında her zaman birlikteyiz ama tabi ki bazen insanlar özel günlerde kendilerine değer verildiğini hissetmek istiyor. Bu durum motivasyonun artmasını sağlıyor. Arkadaşlarımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Gece gündüz demeden çok güzel çalışmalarda bulunuyorlar. Kendileri sağlık ordusunun vazgeçilmez bir parçası. Aslında bu arkadaşlarımızın üstün yetenekleri de var. Görme engelli olmalarına rağmen birçok insana göre pek çok şeyi daha iyi başardıklarını biliyoruz. Biz her zaman personellerimizin yanında olup birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren çalışanlar “Böylesine anlamlı bir günde bizi ziyaret ettiği için İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Hatırlanmak bizleri çok onure etti. Toplum içerisindeki yetkililerin  bu tarz ziyaretleri, kişilerin iş ve sosyal hayatlarında başarılı olmalarına büyük katkı sağlıyor. Kendilerine gerçekleştirdiği nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.