DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GENÇLER OKUMAKTAN VAZGEÇMEMELİ

GENÇLER OKUMAKTAN VAZGEÇMEMELİ

ADD’li Gençler 2018’in ilk toplantısını İsa Telci’nin katılımıyla yaptı

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz ve yönetimi geçtiğimiz gün, dernek binalarında 2018 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdiler. Radyo Programcısı, Aktör, Seslendirmen ve Eğitmen olan İsa Telci , ADD’li Gençlerin konuğu oldu.

Uz, “Değerli büyüğümüzün katılımları bizleri çok mutlu etti”

Geçtiğimiz gün Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Uz ve yönetimi dernek binalarında 2018 yılının ilk toplantısını icra ettiler. Aynı zamanda Radyo Programcısı, Aktör, Seslendirmen ve Eğitmen olan İsa Telci’de, ADD’li Gençleri ziyaret etti ve dernek çalışmalarında başarılar diledi. Toplantıda konuşma yapan Başkan Uz şöyle konuştu: “2018 yılının ilk toplantısı ve ilk konuğu değerli büyüğümüz İsa Telci oldu. Oyunculuk yıllarını, radyo dönemlerini, eğitim sistemini ve ülke gündemini konuştuk.

“Mücadelemizin kaldığı yerden devam edeceğini hatırlatıyorum”

“İsa Telci, gençlerin bol bol okuması gerektiğini ve savundukları şeylerden vazgeçmeyerek yeri geldiğinde bedel ödeyerek bir noktaya ulaşılabileceğini söyledi. Bizlere bir ideal uğruna koşmamız gerektiğini ve ara ara bizleri ziyaret edeceğini belirtti. Değerli büyüğümüzden bugün gerekli dersleri çıkardık. Çizdiğimiz yol haritasında bizlere yeni bir yol açarak o yoldan da gitmemiz gerektiğini hatırlattı. Kendisini tanımaktan onur duydum. Gururluyuz ve mutluyuz. Atatürkçü Düşünceyi Gölcük’te gençlerle yayacağız. Katılım gösteren başta bizi yalnız bırakmayan değerli yönetim kurulu üyemiz, ağabeyimiz Oktay Seçer’e, mücadele arkadaşlarıma teşekkür ediyor, mücadelemizin kaldığı yerden devam edeceğini hatırlatıyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.