DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD’nin bu haftaki konuğu; Mine Evren Ertuğrul olacak

GFSD’nin bu haftaki konuğu; Mine Evren Ertuğrul olacak
24.01.2018
888
A+
A-

GFSD’nin bu haftaki konuğu; Mine Evren Ertuğrul olacak

İlçemizin başarılı Derneklerinden birisi olan ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gölcük Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD)’nin bu haftaki konuğu Türk fotoğrafının başarılı isimlerinden biri olan Mine Evren Ertuğrul’u konuk edecek.

İlçemize getirdiği ülkemizin önemli Fotoğraf Sanatçıları ve başarılarıyla dikkat çeken GFSD konuğu yarın akşam ilçemize geliyor. Yarın akşam saat 19.00’da dernek binalarında Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mine Evren Ertuğrul’u konuk edecek olan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve dernek yönetimi, gerçekleştirilecek programa dernek üyelerini davet etti.

Mine Evren Ertuğrul kimdir?

İstanbul’da yaşıyor. İşletme mezunu, Sanofi-Avantis ilaç firmasında ruhsat bölümünde çalıştı ve 6 sene önce emekli oldu. Emekli olmasıyla birlikte fotoğraf, hayatına girdi. Ağırlıklı olarak belgesel ve siyah beyaz fotoğraflar çekmeyi seviyor. İkinci üniversite olarak, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü’nden mezun oldu. İFSAK ve Sille Sanat Sarayı topluluğu üyesi. Afiap unvanı aldı. 9. FIAP Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden isimlerin arasında oldu. 2016 yılında, TFSF adına AFAD 33. FIAP Siyah-Beyaz Bienali Türkiye Takım Seçmeleri’nde ülkemizi temsil edip, ülkemize “Bronz” madalya kazandıran on fotoğrafçıdan biri oldu…
2017 yılında “SEYİT ALİ AK” proje yarışmasında ilk kez kupayı alan fotoğrafçılardan biri oldu. 2017 FIAP DÜNYA KULÜPLER KUPASI, 41 Ülkeden 201 takımın katıldığı kupada Sille Sanat Sarayı 8. sırada yer aldı ve “FIAP Honorable Mention” ödülüne layık görüldü. Takıma seçilen fotoğraflar arsında yer aldı. Ulusal ve Uluslararası platformlarda karma sergilerde fotoğrafları sergilendi. Jüri üyeliği yaptı. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok ödül ve sergilemeler aldı. Belgesel dalında, 3 ayrı fotoğraf projesi yaptı. Projelerini ülkenin çeşitli illerinde gösterime sundu. Fotoğraf üzerine çalışmaları devam etmekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.