DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede’den teşekkür

Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede’den teşekkür

Gölcük Giresunlular Derneği 6 Ocak akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdikleri birlik ve beraberlik gecesi ile büyük bir başarıya imza attı.dernek başkanı Şinasi Dede gerçekleştirdikleri geceye katılan tüm konukları teşekkür etti.

Dede, “Düzenlemiş olduğu etkinlik gerçekten amacına ulaşmış olup, tarihe güzel bir anı olarak iz bırakmıştır”

Yoğun katılımı ile Gölcük Kongre Sarayı’na sığmayan Giresunlular büyük bir dayanışma örneği göstererek bir araya geldiler. Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede düzenledikleri geceye katılan tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Dede sözlerinin devamında, “Gölcük Giresunlular Derneği’nin 6 Ocak 2018 Cumartesi gecesi Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlemiş olduğu etkinlik gerçekten amacına ulaşmış olup, tarihe güzel bir anı olarak iz bırakmıştır. Bu gece için dernek yönetim kurulu üyeleri ciddi emek verip, gayretli ve özverili çalışma yapmışlardır. Bu çalışmaları yapan başta yönetim kuruluma ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Gecemizde bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza da bizleri yalnız bırakmadığı için hem şahsım hem de dermeğim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etkinlikler devam edecek

Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede sözlerinin devamında, “ Düzenlemiş olduğumuz gece o kadar ses getirdi ki Giresunlu olmayan Gölcük Halkı’ndan çok güzel tepkiler aldık. Beklediğimizden daha yoğun bir katılım oldu. Dernek olarak birlik ve beraberlik gecesinin geleneksel olarak her sene yapmayı planlıyoruz. Şimdi 1 ay içerisinde yöresel yemeklerin sunulacağı bir etkinlik daha yapmayı planlıyoruz. Onda da yine yoğun bir katılım bekliyoruz. Mayıs 7’si etkinliğimizde bu sen ramazan ayı öncesinde yeniden yapmayı planlıyoruz” dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.