DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GİRESUNLULAR MÜZİĞE DOYACAK

GİRESUNLULAR MÜZİĞE DOYACAK

Gölcük Giresunlular Derneği Dayanışma Gecesi düzenliyor

Gölcük Giresunlular Derneği’nin büyük bir titizlik ile hazırlık yaptığı Dayanışma Gecesi yarın akşam Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. Yöresel sanatçıların sahne alacağı gecede Giresun rüzgarı esecek.

Yöresel sanatçılar sahne alacak

Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede ve yönetiminin büyük bir titizlik ile hazırlandığı Dayanışma Gecesi yarın akşam Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. Yöresel sanatçıların sahneye çıkacağı ve yöresel ürünlerin satışa sunulacağı Dayanışma Gecesi’ne Türk ve Çepni tarihini çok iyi bilen araştırmacı gazeteci yazar İsmail Kahraman konuk olarak katılacak ve Türk ve Çepni tarihini anlatacak. Ayrıca Dayanışma Gecesi’ne Kocaeli’nde bürokratlar ve akademisyenler konuk olacak.

Dede, “Derneğimizin birlik ve beraberlik adına düzenlemiş olduğumuz dayanışma gecemize tüm Giresunlu dostlarımız bekliyoruz”

Dayanışma Gecesi için çok titiz bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede, “ Derneğimiz olarak Gölcük’te büyük ses getirecek bir geceye hazırlandık. Herhangi bir aksilik yaşanmaması için her ayrıntıyı düşünerek bu geceye hazırlandık. Allah’ın izniyle çok güzel bir gece olacak. Derneğimizin birlik ve beraberlik adına düzenlemiş olduğumuz dayanışma gecemize tüm Giresunlu dostlarımız bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.